Pluggat klart- nu träning

Det gick snabbt att plugga eftersom jag är så snabb och bra. Så nu har jag kvar lite tid innan jag ska äta pizza och sen fara på friidrotten.

Igår på basketen så körde vi lite styrketräning. För pappa tränade, som ni vet. Så då körde vi vindrutetorkaren som vi brukar köra på friidrotten. Och jag säjer bara det, jag kanske är bland dem sämsta på friidrotten att göra dem men på basketen är jag bäst. Och ändå gjorde vi inte så många! Och på friidrotten är det ingår ju det i vår UPPVÄRMNING.
Ni vet väl att man ska ha RAKA ben? Och ha dem NÄRA varandra? Haha… Så vi borde träna mer fys på baskten.

Men annars gick det bra på basketen. Vi skulle passa mkt i matchen men helt ärligt så kanske jag gör hårdast och rakast pass men jag är inte så bra på att passa. Eller ibland är jag det. Ibland blir det superbra. Som då jag har passat Hanna på endel matcher. För dem brukar dubbla på mig och ibland blir Hanna fri då passar jag bara till henne, det är snyggt. Och ibland annars så ropar typ alla att dem är fria och lalalala och då kan jag bara kasta iväg bollen till dem… för att inte känna mig ego!
Men ja igår så blev det inte så bra pass. Men ja… det bästa är väl att göra mål/poäng? Och vet ni vad då jag gick själv så kom jag förbi några… och satte den! Och samma sak för Cissi hon var också ”ego” och då blev det också mål!

Posted by at mars 2, 2012
Filed in category: träning,

3 Responses to Pluggat klart- nu träning

 1. Frank Falk says:

  Hej! Kul att du ville göra det!

  //Frank

 2. Alicia Axelsson says:

  Bra inlägg!

 3. Tilda Fransson says:

  Bra inlägg som vanligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *