What happens in vegas

Uppsala gick bra. Flytten är påbörjad. På onsdag flyttar vi till mamma. Matte och min bror håller just nu på att flytta ur alla grejjer fårn Mattes förråd. Matte som hela tiden sagt att han inte har så mycket grejjer har sakta men säkert förhoppningsvis börjat ta tillbaka det uttalandet. Han har massor med grejjer.

Jag längtar tills på fredag. Då får vi äntligen nycklarna till vårat efterlängtade hus. I love it.

Burger King har dom förövrigt slut på pommes. Drickahållare var också slut. Jag gillar att ett matställe som enbart säljer hamburgare och pommes i princip har slut på 50% av grejjerna. Det är så ett företag ska drivas.

För er som inte sett ”What happens in Vegas” så rekommenderar jag den starkt.

I övrigt så har jag funderat en massa på vad som händer om man inte kan få barn. Alltså säg att inte jag skulle kunna få det. Hur skulle Matte reagera då? Jag har ju redan ett barn… men hur skulle jag känna ändå om jag inte kunde bli gravid igen? Eller tänk de som inte har barn sedan tidigare… de som verkligen vill ha barn och inte kan få. Hur skulle man orka sitta och lyssna på alla gravida… se alla med sina magar på stan eller barnvagnar… Guuud vad jobbigt det skulle vara.

Posted by at januari 3, 2015
Filed in category: happens,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *