Nu får det räcka

Det har blivit riktigt mycket shoppande den här månaden, så nu får det vara nog några veckor framöver (förhoppningsvis, hehe). Idag besökte jag Lush här i stan för första gången och gick därifrån med Retread (balsam), Rehab (schampo) och Dream Cream (body butter). Sa till mig själv att jag måste ha ett litet köpstopp, men när jag kom hem insåg jag att det var kris med lite fler produkter … Så nu väntar jag paket från Jersey Beauty Company. Förhoppningsvis kommer det lika fort som förra gången, för jag har verkligen ingen framförhållning när det gäller att köpa nya produkter. Kommer mig aldrig för att göra det förrän jag står där och kämpar för att få ut det sista ur tuber och burkar.

Nåja, NU är det köpstopp i alla fall (och nudlar resten av månaden 😉

Posted by at oktober 3, 2016
Filed in category: räcka,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *